Magnetklotsid Connetix Geomeetriliste kujundite komplekt

15.00 €/30 päeva

Magnetklotsid Connetix Geomeetriliste kujundite komplekt

Kokku: € ( päeva).
Tagastamine päeva.
Tootekood: 205 Kategooria:

Connetixi geomeetria komplekt sisaldab kõrgeid kolmnurki, kuusnurki ja väikseid kolmnurki.Uutes pastelsetes toonides: rose, berry, peach, mint, emerald, lemon, violet, sapphire. See komplekt julgustab last uurima erinevaid geomeetria aspekte nagu kujud, jooned, nurgad, mõõtmed ning 2D ja 3D kujundeid.
Selle komplektiga saad teha täiusliku vikerkaareringi, enam ei jää vahe sisse! Samuti saad ehitada uusi kujundeid kuusnurksete klotsidega, mis siiani vaid Mega Pack komplektis sees olid! See komplekt on ideaalne lisa igasse Connetixi kogusse!
Connetix klotsidega saavad lapsed ehitada 2D ja 3D kujundeid, arendades oma loovust ja kujutlusvõimet läbi mängu. Magnetilised klotsid soodustavad kognitiivset arengut, ruumilist teadlikkust, käe-silma koordinatsiooni, motoorseid oskusi ja aitavad lastel mõista teaduslikke ja matemaatilisi kontseptsioone – seda kõike läbi MÄNGU!
Komplektis on 40 eritoonilist klotsi: 8 x kuusnurk, 16 x kõrget kolmnurka, 16 x võrdkülgset kolmnurka

NB! Connetix on küll erilise disainiga, mis teeb klotsid kriimustustele vastupidavamaks aga kui neid mööda krobelisi pindu hõõruda siis füüsikaseaduste vastu ei saa ja kõva pinna vastu plastikut hõõrudes see kriimustub!
Videomaterjali leiab siit: https://www.youtube.com/channel/UC5SOHodyqEcf6h0Wi7qZdag
Instagram kus leiab ideid mängimiseks: https://www.instagram.com/connetix_tiles/